top of page

Wij werken niet enkel en alleen op Belgisch grondgebied. Er is een nauwe samenwerking met buitenlandse detectives wereldwijd. Zo zijn we al verschillende malen actief geweest in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië en zelfs in de USA.

Zo kan het zijn dat een opdracht in België start en dat het target naar buitenland gaat. Het is vanzelfsprekend dat de schaduwopdracht blijft doorlopen, ook buiten België.

Dankzij de jarenlange samenwerking met buitenlandse collega's kunnen we elke opdracht opstarten en de nodige informatie of bewijzen aanleveren. Dit telkens met de juiste deontologie en zelfde visie waar ons kantoor voor staat.

Niet alleen maar België

01

Wij oordelen niet!

Wat uw verhaal ook is of hoe delicaat het thema ook mag zijn, wij luisteren en gaan nooit een oordeel vellen over iets of iemand. Begrip en empathie zijn de sleutelwoorden in een opdracht en het zoeken naar antwoorden. 

02

Prijsbewust

Wij streven naar betaalbare oplossingen en rekenen dan ook geen onnodige kosten aan. Geen woekerprijzen per uur of gepeperde rekeningen nadien, maar transparant eerlijk en betaalbare prijzen.

Erkend kantoor

Waarom kiezen voor ons?

Erkend door FOD Binnenlandse Zaken.

35 jaar ervaring forensisch onderzoek IT.

Private Investigations werkt kort op de bal en prijsbewust. 

Vanaf intake tot eindverslag is er een transparante samenwerking met de opdrachtgever.

Bovendien beschikken we over een ruim kantoor te Brugge waar u in alle rust uw verhaal kan uiteenzetten.

Wenst u een afspraak online of op locatie naar keuze? Contacteer ons voor een afspraak.

Discretie en geheimhouding gewaarborgd vanaf eerste contact.

 

bottom of page