Werken wij enkel en alleen maar in Brugge en omstreken? Neen! Wij doen de dekking van de kust, West-Vlaanderen en groot deel van Oost-Vlaanderen.

Zo kan het zijn dat een opdracht in Brugge start en dat het target naar Antwerpen gaat. Het is vanzelfsprekend dat de schaduwopdracht blijft doorlopen, ook buiten West-Vlaanderen.

Alle cyber crime gerelateerde opdrachten worden aangenomen tot ver buiten de Belgische grenzen. Deze opdrachten worden in de meeste gevallen online of telefonisch besproken en waar nodig in ons kantoor.

Niet alleen maar Brugge

01

Wij oordelen niet!

Wat uw verhaal ook is of hoe delicaat het thema ook mag zijn, wij luisteren en gaan nooit een oordeel vellen over iets of iemand. Begrip en empathie zijn de sleutelwoorden in een opdracht en het zoeken naar antwoorden. 

02

Prijsbewust

Wij streven naar betaalbare oplossingen en rekenen dan ook geen onnodige kosten aan. Geen woekerprijzen per uur of gepeperde rekeningen nadien, maar transparant eerlijk en betaalbare prijzen.

Echte Bruggeling

Waarom kiezen voor ons?

Geboren en getogen in Brugge! 

Welkom in ons kantoor aan de rand van Brugge, dicht bij de Smedenpoort.

Brugge die schone, met haar kleine steegjes, pleintjes, het typisch taaltje en gewoonten hebben geen geheim meer voor ons. 

Dat is het grote voordeel om met iemand te werken die lokaal de weg en de ruime omgeving kent.

Bovendien beschikken we over een ruim kantoor in de Gistelse Steenweg ter hoogte van de Sint-Baafskerk, op wandelafstand van de Smedenpoort. Voor wie anoniem wenst te blijven, kan in de Zandstraat of Torhoutse Steenweg parkeren.

 

Bij ons dus geen afspraak in een hotel of op café, maar een plaats waar u helemaal uw verhaal kunt doen, zonder bang te moeten zijn van de mensen in de omgeving.