top of page

Specialisatie ontrouw

Stap vandaag uit de onzekerheid en wapen u voor wat nog komen moet!

Je hebt een vermoeden van ontrouw of je bent dit al zeker?

De onzekerheid waar je je momenteel in bevindt kan zwaar doorwegen en soms sta je er alleen voor met je verhaal. Niemand gelooft je... Wat nu?

Ontrouw mag dan misschien geen strafbaar feit meer zijn in de rechtbank, maar daarom moet je jezelf toch niet wegcijferen en financieel lijden omdat je partner niet trouw was?

Geldige bewijzen zorgen ervoor dat u de winnende partij bent!

Eerst waar je aan denkt, is de stap naar een advocaat? Dit is een foute gedachte en weet je waarom? Een advocaat zal uw "belangen" verdedigen en heeft er alle baat bij om procedure zo lang mogelijk te rekken... (zie voorbeeld onder de foto)

Laat ontrouw vaststellen door Private Investigations en stap met rechtsgeldige bewijzen naar de rechtbank, dit bespaart u tijd, geld en een pak emoties!

Elk onderzoek gebeurt met de nodige discretie en geheimhoudingsplicht. 

Do It Yourself?

Veel van onze cliënten verzamelen zelf heel wat "bewijzen" samen en denken hiermee een zaak te winnen. Schermafdrukken maken van de partner hun telefoon, zelf of vrienden ertoe aanzetten om te volgen en wat foto's te nemen, etc.

Geen enkel van deze acties zijn wettelijk of een noemenswaardig bewijs waarmee je een procedure wint. Integendeel, dit kan in je gezicht ontploffen, waardoor je alles verliest.

Onze vaststellingen, bewijslast en verslagen zijn wettelijk en niet weerlegbaar. Wij zijn een erkende detective door FOD BiZa en werken altijd vanuit neutrale bevinding en observatie. Wel betrekken wij zoveel mogelijk onze cliënten binnen een onderzoek, dit om correcte informatie te bekomen en alles betaalbaar te houden.

Begin dus niet zelf of zet anderen niet aan om een onderzoek te voeren. Dit bemoeilijkt enkel ons werk, waar wij voor opgeleid en pakken ervaring in hebben. Tenslotte slacht u toch ook geen dier, maar laat je dit over aan een beenhouwer?

Bespaar Tijd & Geld

Zijn er advocaten die correct werken aan eerlijke tarieven? Natuurlijk, maar ze zijn zeldzaam. Onze ervaring is dat advocatuur alleen maar draait rond geld, hoe langer een procedure loopt, hoe meer het kost...

Bedragen tussen 5000 en 7500 EUR zijn geen uitzondering maar beetje standaard aan het worden voor een echtscheiding. Dit vinden wij veel geld, jij waarschijnlijk ook.

Uit vaststellingen en cases die wij hebben uitgevoerd, blijkt de kost met de helft te verminderen. Dit komt voornamelijk omdat onze cliënten gewapend naar de onderhandelingstafel gaan en direct tegenpartij de mond snoeren, nog voor 1 stap in de rechtbank is gezet. Een bewijs is doorslaggevend in elke zaak, is het nu moord of overspel, bewijs = bewijs! Dit kan niet weerlegd worden.

Dus geen eindeloze gesprekken, briefwisseling, conclusies, minnelijke schikkingen, discussies, maanden procedure of onderonsjes met advocaten meer. Zorg dat je sterk staat voor je begint.

bottom of page