top of page

Private Investigations

Het meest complete allround detectivekantoor!

Private Investigations is uniek in haar werking. Naast experten in observatie en schaduwen, beschikken we over een eigen cyber crime unit, een forensisch en technisch labo.

Wat is Cybercrime?

Cybercriminaliteit neemt toe, en naarmate de technologie vordert, nemen ook de criminelen toe. Maar wat is cybercriminaliteit? Cybercriminaliteit is het plegen van een onrechtmatige daad met behulp van internet. Criminelen zullen codes en hacks gebruiken om in te breken in pc's, laptops, draadloze apparaten en zelfs bedrijfsservers. Ze stelen intellectueel eigendom van organisaties voor uw persoonlijke gegevens.
Beter voorkomen dan genezen

“Private Investigations werkt niet enkel na een incident, maar kan ook een screening en veiligheidstest uitvoeren op bestaande situaties."

Wat kan Private Investigations voor u betekenen?


De experten van Private Investigations - Cyber Crime Unit kunnen het risico van uw computer beoordelen. Zo helpen wij u bij het ontwikkelen van een sterk beveiligingsbeleid, helpen u bij het trainen in beveiligingsmaatregelen, werken aan de implementatie van technologie die risico's vermindert en zelfs bij het configureren van uw infrastructuur. Als u denkt dat uw computer of netwerk is aangetast, kan een onderzoeker controleren op kwetsbaarheden en penetratietesten gebruiken om het probleem vast te stellen. Hierdoor kan een expert eventuele huidige zwakke punten in uw systeem opsporen en oplossen. Ze kunnen ook tegenmaatregelen bieden die u helpen uw systeem te beschermen tegen toekomstige aanvallen.


Het onderzoeken van cybercriminaliteit is geen gemakkelijke taak. Daarom hebben onze experten gestudeerd en getraind om met deze moeilijke gevallen om te gaan en ze op te lossen. Ze kunnen ook achtergrondcontroles uitvoeren om hen te helpen bepalen met wie ze te maken hebben. De experten zullen ook informatie verzamelen om te zien wat voor soort aanval het was. Een onderzoeker zal ook de auteurs van de aanval volgen en identificeren.


Zijn er verschillende signalen dat je waarneemt? Contacteer ons vandaag nog en stap uit de onzekerheid. Discretie gewaarborgd en betaalbaar.


bottom of page