top of page

Private Investigations

Het meest complete allround detectivekantoor!

Private Investigations is uniek in haar werking. Naast experten in observatie en schaduwen, beschikken we over een eigen cyber crime unit, een forensisch en technisch labo.

Wat is digitale stalking?

Cyberstalking is het herhaaldelijk lastigvallen of bedreigen van een individu op het internet of via elektronische communicatiemiddelen.  Deze vorm van stalking is niet hetzelfde als iemand stalken in het dagelijkse leven. Het is wel mogelijk dat de twee soms samen voorkomen in eenzelfde zaak. 


Een cyberstalker heeft meer mogelijkheden om zijn/haar slachtoffer te benaderen. De cyberstalker kan door één druk op de knop het slachtoffer lastig vallen.


​Het gebruik van programma’s om op willekeurige basis of lukrake berichten te versturen zonder achter de computer te zitten of de smartphone in de hand te hebben, zijn een veel toegepaste methode. Hij kan derden gebruiken om het slachtoffer te intimideren. De cyberstalker kan zich voordoen als het slachtoffer en in zijn/haar naam een bericht plaatsen met daarin de gegevens van het slachtoffer. Nietsvermoedende internetgebruikers sturen dan berichten  naar het slachtoffer.


"De cyberstalker kan zich uit de directe omgeving bevinden, maar ook van wie je het niet verwacht."

De meest voorkomende cyberstalkers zijn:

  • ​een (ex)partner

  • een (ex)vriend(in)

  • een (ex)collega

  • een chef, ondergeschikte of een (ex)werknemer

  • een fan

  • een buur

  • maar ook een totaal onbekende, die je toevallig bent tegengekomenWat kan Private Investigations voor u betekenen?


Digitale onderzoeken is de specialiteit van Private Investigations. Elke vorm van bedreiging of belediging wordt geregistreerd met de modernste apparatuur en de juiste know-how. 


Het is belangrijk is dat u de eerste stap durft en kan zetten.

Private Investigations zal u vanaf het eerste moment begeleiden en advies verlenen welke stappen u kunt ondernemen. In de eerste plaats zal Private Investigations luisteren  naar uw wensen en uw noden.


Wanneer uw situatie dermate bedreigend is, kan Private Investigations u de nodige doorverwijzingen adviseren en bijstaan.


​Private Investiagtions zal een strategisch plan en een profiel uitwerken op basis van uw geleverde informatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de financiële mogelijkheden die hier aan verbonden zijn. Door een aangepaste strategie en de modernste technieken, blijft alles betaalbaar.


Het onderzoeken van cybercriminaliteit is geen gemakkelijke taak. Daarom hebben onze experten gestudeerd en getraind om met deze moeilijke gevallen om te gaan en ze op te lossen. Ze kunnen ook achtergrondcontroles uitvoeren om hen te helpen bepalen met wie ze te maken hebben. De experten zullen ook informatie verzamelen om te zien wat voor soort aanval het was. Een onderzoeker zal ook de auteurs van de aanval volgen en identificeren.


Zijn er verschillende signalen dat je waarneemt? Contacteer ons vandaag nog en stap uit de onzekerheid. Discretie gewaarborgd en betaalbaar.


bottom of page