top of page

Er bestaan geen domme vragen!

Veel van onze klanten doen meestal maar één keer in hun leven beroep op een detective. 

Telkens komt de vraag: wat doen jullie?

Elke vraag is uniek, soms kan dit over banale zaken gaan, zeer discrete info of een gevoelig thema. Maar telkens is er een emotioneel gevoel aan verbonden. Hoe gek de vraag ook mag klinken, voor u als klant kan het een reden zijn om eindelijk je gemoedsrust terug te krijgen. Hoe stom of hoe gek uw vraag ook mag klinken, stel ze ons gerust, wij luisteren!

Zie onder de foto een greep uit 1 van onze zaken.

Closed Cases

01

Surfgedrag (ex)man

Voor een juridische procedure in een echtscheiding, werd ons de vraag gesteld om online de profielen van een echtgenoot in kaart te brengen. Dit specifiek van 18+ websites. Uit onderzoek bleek de man een handvol accounts te bezitten op dergelijke sites. Alimentatie en hoederecht werd in het voordeel van klant uitgesproken.

02

Ontrouw vaststellen

Na maanden van vermoeden, contacteerde de klant ons voor een observatie en een tijdslijn uit te zetten van zijn partner. Uit een korte observatie bleek zijn vermoeden te kloppen. Na jarenlange onzekerheid, kon hij uiteindelijk de definitieve knoop doorhakken en de nodige stappen zetten.

03

Zakentrip?

Een man vertelde aan onze klant dat hij voor zaken naar Spanje moest. Tijdens de observatie bleek dit al snel niet te kloppen. De reis ging naar Italië en ter plaatse betrof het allesbehalve over zaken te gaan maar een citytrip met zijn maîtresse. Klant werd in haar gelijk gesteld in de rechtbank en won met 100% de echtscheiding.

04

In 't zwart

Voor een mysterieshopping moesten we de klantvriendelijkheid testen in een schoenwinkel. Vriendelijk was de verkoopster wel, maar er bleek een ander probleem de kop opsteken, namelijk diefstal, dit niet enkel en alleen maar cash, maar ook de voorraad bleek niet te kloppen.

05

Filteren geluid

Onze klant had een vermoeden dat haar man er een minnares op nahield tijdens haar afwezigheid thuis. Hiervoor had ze een geluidsrecorder geplaatst en 12 uur audio opgenomen. De klant had iets gehoord, maar na analyse in ons labo van het geluid, bleek dit vals alarm te zijn. 

06

Filmpje darknet

Een koppel kwam bij ons terecht, omdat de man vermoede dat hij ooit gefilmd is geweest in een "massagesalon". Na een intense zoektocht, bleek dit effectief zo te zijn en klopte zijn vermoeden.  Wat het koppel nadien heeft ondernomen zijn wij niet op de hoogte.

bottom of page