top of page

Waarom een detective inschakelen?

Private Investigations brengt in de eerste plaats een antwoord op uw onzekerheden en helpt u verder.

Elke vraag is uniek, soms kan dit over banale zaken gaan, zeer discrete info of een gevoelig thema. Maar telkens is er een emotioneel gevoel aan verbonden. Hoe gek de vraag ook mag klinken, voor u als klant kan het een reden zijn om eindelijk je gemoedsrust terug te krijgen. Informeer vrijblijvend naar een gratis intakegesprek, vanaf eerste contact is discretie gewaarborgd. Bij eerste contact zal er een raming opgemaakt worden met eerlijke transparante prijzen, zodat je zeker niet voor financiële verassingen komt te staan.

Curator - Faillissement

In kaart brengen van "verloren" toestellen. Uitlezen van computer en kassasystemen. Opsporen van aanpassingen binnen boekhoudpakket en software. Recuperatie van gewiste bestanden of data.

 

Betaalbare controle en taskforce voor dringende interventie. Binnen 3 dagen resultaat! Snelle en discrete werking.

Neem vandaag nog contact op of lees onze blog voor meer voorbeelden en afgesloten cases.

Fraude

Boekhouding of resultaat klopt niet? Onverklaarbare uitgaven of verdachte transactie's? Wij sporen fraude op en brengen de werkwijze in kaart. Live monitoring behoort tot de mogelijkheid voor betrapping op heterdaad.

Correcte analyse + monitoring kunnen fraude snel opsporen en stoppen. Snelle en discrete werking.

Neem vandaag nog contact op of lees onze blog voor meer voorbeelden en afgesloten cases.

Diefstal

Vermoeden van diefstal door een interne of externe medewerker? Wij beschikken over een volledig gamma (onzichtbare) camera's die live gevolgd kunnen worden. Ook inzet van dievenpoeder behoort tot de mogelijkheid.

Wij werken steeds met zicht op een maximum recuperatie van verloren goederen of gelden. Betaalbare oplossingen en discrete werking. Neem vandaag nog contact op.

Spionage

Vermoeden van spionage of fraude door een werknemer? Naast monitoring kan er actief gezocht worden naar forensische bewijzen van misdrijven. Een volledige tijdslijn kan duidelijkheid brengen om verdere stappen te ondernemen.

Wij verzamelen de bewijzen en zetten u eventueel verder op weg naar gerechtelijke procedure. Snelle en discrete werking.

Neem vandaag nog contact op of lees onze blog voor meer voorbeelden en afgesloten cases.

Wanpraktijken

Controle van internetgebruik en surfgedrag. Inzicht krijgen op de werkvloer om eventueel erger voorkomen? Pesterijen of iemand in dienst met een ongenaakbaar statuut die de grenzen aftast?

Met een gericht onderzoek kunt u zich wapenen tegen dergelijke werknemers. Snelle en discrete werking.

Neem vandaag nog contact op of lees onze blog voor meer voorbeelden en afgesloten cases.

Mysterie Shopping

Bent u benieuwd naar de klantvriendelijkheid? Geven de werknemers juiste feedback conform bedrijfsstrategie? Zijn ze te vertrouwen? Is er onderzoek nodig na klachten of slechte reviews over de service?

Betaalbare, snelle en discrete werking. Met uitgebreid verslag en beeldmateriaal van bezoek.

Neem vandaag nog contact op of lees onze blog voor meer voorbeelden en afgesloten cases.

Een conflict of onzekerheid binnen een bedrijf kan soms lang aanslepen en schade berokkenen die niet te overzien is. Met een neutraal onderzoek door Private Investigations, kan dit gestopt en overgegaan worden tot actie. Naast schaduwen, beschikt Private Investigations over technische middelen zoals verborgen camerasystemen, dievenpoeder, etc., die in een wettelijke basis aangewend kunnen worden. Daarnaast beschikt Private Investigations over een eigen cyber crime afdeling die zich specialiseert in digitale en forensische onderzoeken. Een breed gamma aan onderzoeken die ingezet worden binnen procedures of een aanvulling van een lopend dossier. 

U heeft een specifieke vraag? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Zakelijke Conflicten

bottom of page